Wimperextensions one by one

De one-by-one techniek is de basis van alle plaatsingstechnieken voor wimper extensions. Bij deze techniek worden de wimpers één voor één (one-by-one) aangebracht op de natuurlijke wimpers. Je kan er de wimpers mee verlengen en zelfs meer volume creëren.

Het resultaat varieert naargelang de hoeveelheid natuurlijke wimpers dat je behandelt en het type wimper extension dat je gebruikt, maar wordt over het algemeen als natuurlijk beschouwd. Je hebt keuze uit verschillende lengtes , ook geschikt voor lenzen – en brildragers. Oogmake-up mag alleen verwijdert worden met remover zonder olie.

Prijs: € 75,00

Semi-permanente zwarte mascara

Wij gebruiken de zelfgemaakte semi-permanente mascara van Maxelle die garandeert een zwarte mascarablik voor maximaal 2 weken.

De natuurlijke wimpers blijven flexibel en krijgen zelfs meer volume dankzij de aanwezige vezels in de mascara.

Deze mascara make-uplook maakt het leven gemakkelijker omdat het 100% waterproof is!

Prijs: vanaf € 15.00

Wenkbrauw extentions

Wenkbrauw Extensions worden aanbevolen voor speciale gelegenheden; omdat ze echter maximaal 1 – 2 weken afhankelijk van uw gedrag, op de huid blijven.

Hierbij worden hele fijne korte extensions bevestigd aan de eigen wenkbrauwen door een transparante medische lijm. Doordat de huid constant schilfert blijven ze op de huid minder lang zitten.

Prijs: vanaf € 35,00

3D & 5D Express lash set

Met de Maxelle 3D en 5D Express lashes kunnen we een glamoureuze en dramatische volume look bekomen.

Deze lijn bestaat uit voorgemaakte waaiertjes van 3 of 5 lossen wimpers; 3D of 5D.

Prijs: € 80,00

Lashlift

Met deze behandeling krullen we de natuurlijke wimpers; deze blijven 6-8 weken krullen. Het geeft ook de illusie alsof de eigen wimpers langer zijn geworden. Geen wimperkrullers meer nodig dus!

Lash lift is niet schadelijk voor de eigen wimpers en is bestand tegen water. Ook is het een zeer populaire behandeling geworden, omdat ze een prachtige alternatief kunnen bieden voor wimperextensies. Het kost minder, en is een geschikte oplossing voor iedereen! Lange, korte, stevige of fijne wimpers vormen geen probleem om te krullen. Alle soorten wimpers kunnen omhoog worden gelift.

Hoe meer natuurlijke wimpers je hebt, en hoe langer deze zijn, des te zichtbaarder het effect zal zijn. Het opent de blik en doet het gezicht stralen.

Prijs: € 45,00

Waarom een wimperbehandeling?

- Omdat ze je een mooie , liftende en stralende blik geven, je hoeft je geen zorgen te maken over uitgelopen mascara!

- Omdat wij enkel met Maxelle producten werken voor onze wimper– en wenkbrauwbehandelingen, die EU- en wereldwijd zijn goedgekeurd, aangezien ze zijn geregistreerd in het meldingsportal voor cosmetische producten.

Ze zijn flexibel.

Zeer licht in gewicht.

Zacht aanvoelende veerstructuur.

De glanzende zwarte kleur maakt mascara overbodig.