Wat is Elektroporatie?

Al onze gelaatsbehandelingen zijn gericht naar huidverbetering op maat. U kunt kiezen voor een klassieke gezichtsbehandeling of een behandeling met de EnpitsuPlus met elektroporatie van Utsukusy.

Elektroporatie is een techniek uit de micro de microbiologie waarbij er een elektrisch veld wordt aangelegd op de cellen. Daardoor zijn wij van Utsukusy de enige hier in België die de microneedling techniek in combinatie met elektroporatie kunnen aanbieden.

Dankzij dit proces kunnen we het weefsel nog meer stimuleren en de actieve stoffen uit serums van utsukusy nog beter in de huid laten doordringen en sneller resultaten laten opleveren.

De behandelingen met de EnpitsuPlus Elektroporatie zijn geschikt voor: Oneffen huid, grove poriën en acne littekens, fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping, en pigmentstoornissen. Voor de behandeling is er eerst een intake gesprek zo kunnen we bespreken wat jouw wensen zijn en de behandeling dan op af stemmen.

Prijs: vanaf €120,00

Waarom een gelaatsverzorging en- of op maat?

Omdat iedereen een andere type huid heeft. En we graag in 1 behandeling zoveel mogelijke problemen willen aanpakken.

Een gelaatsverzorging is de leukste manier om uw huid een boost te geven en van top tot teen te ontspannen.

Dode huidcellen worden verwijderd door onze enzymatische dieptereiniging.

Een gezichtsmassage bevordert de bloedsomloop en dat zorgt voor een soepelere huid en een gezonde glow.

Puur ontspannen!

Een gelaatsverzorging zorgt dat ook u even kunt ontsnappen aan het dagelijkse leven, weg van alle drukte! Enkel ontspannen!

Ook u verdient het om heerlijk verwend te worden!

Starter Treatment

Deze korte maar effectieve behandeling is het Bijin schoonheidsritueel en bestaat uit

Classic Treatment

Deze behandeling zorgt ervoor dat het de huid hydrateert, voedt, herstelt de hydrolipide film van de huid en activeert de cel vernieuwing.

Medical Peel Treatment

Heldert de huid op ideaal voor pigmentbehandeling, gaat fijne rimpels verminderen, stimuleert de huidvernieuwing en vermindert littekens ook stimuleert deze behandeling de aanmaak van natuurlijke collageen.

Hitome oogbehandeling

Verzachtend effect op de doorbloeding van de haarvaten rondom de ogen, gaat wallen en zwarte kringen rond de ogen tegenhouden. Voedt en hydrateert en regenereert de huid rondom de oog zone en activeert de huidfunctie.

Enpitsu Plus Basic treatment

Revitaliseert de huid en neemt vermoeidheid weg, verbetert de huidkwaliteit na iedere behandeling. Zorgt voor een natuurlijk resultaat zonder kunstmatig of gedwongen effect. Hydrateert en zorgt voor een mooie teint, verbetert de elasticiteit van de huid en voorkomt vroegtijdige veroudering.

Enpitsu Plus Professional treatment

Verjonging en ontspanning van de gezichtshuid, volledige natuurlijke resultaat zonder kunstmatige ingreep , herstructureert , verlicht en verstevigt de huid. Zorgt voor een egale huidskleur, de huid wordt weer soepel en glad. Deze intensieve behandeling bestrijdt de tekenen van veroudering.

Enpitsu Plus Age Killing Treatment

Anti- verouderingsbehandeling met krachtige werkstoffen die de schade aan de huid gaat herstellen en de diepte van de rimpels verminderen (botoxeffect).

MesoBB-Glow behandeling

Is een verjongende gezichtsbehandeling die een mooie en egale huidstint oplevert doormiddel van de Enpitsu. Het verlicht vlekken vanaf de eerste sessie, vermindert rimpels, behandelt verwijde poriën, verwijdert roodheid, zorgt voor helderheid en hydratie ter verbetering van de doffe, verstikte en uitgedroogde huid.